Bun venit, visitor! [ Logare

1 Mai Tuning Fest Mangalia 2017

Agrement Mangalia, Turism Mangalia 13 martie 2017

1 Mai Tuning Fest Mangalia 2017

Salutare tuturor iubitorilor de masini si motoare!

Si voua va curge benzina prin vene?
Atunci vino langa noi de 1Mai, la mareeee, in portul turistic Mangalia. Va asteptam sa participati la cel mai incendiar festival auto!

1 Mai Tuning Fest Mangalia 2017

Cand? – In perioada 29-30 aprilie -1 mai 2017.

Unde? – In Portul Turistic Mangalia.

Ce va fi? – Nebunieee! Se va desfasura evenimentul auto ,,1Mai Tuning Fest Mangalia 2017’’.

Acest eveniment a devenit deja un festival cu traditie. Adunam la un loc in fiecare an cele mai interesante proiecte de tuning si car audio.

Va invitam alaturi de noi sa petreceti un weekend plin de distractie, voie buna si masini superbe. Locatia este inedita si completeaza imaginea unui concediu.

Va vom incanta cu: – expozitie tuning auto si masini prezente din mai multe judete ale tarii.  Concurs car audio, firme expozante din domeniul auto/tuning si standuri de prezentare.

Vom premia urmatoarele categorii: Best Car Of The Show, Best Import Exterior, Best Custom Exterior, Best Autohtona, Best Interior. Best Rims, Best Oldtimer, Best Youngtimer, Best Club Display, Best Rat Look, Best AirRide, Best Static fitment, Best AirRide fitment. Best Airbrush, Best Paint, Best DemoCar, Best OEM++, Best Engine, Best Trunk setup, Best JDM, Best Engine Bay, Best Exotic. Categorie speciala pentru marca VW si BMW.

INSCRIERI:

Inscrierile se fac la fel ca si in anii trecuti pe adresa: inscrieri1maituningfest@yahoo.com
* inscrierea trebuie sa contina fotografii cat mai recente cu masina;
*inscrierile fara nume/prenume si date de contact (telefon)nu vor fi luate in considerare;
* raspunsurile la email-urile de inscriere le veti primi pana in data de 20 aprilie. 20 aprilie este si termenul limita de inscriere!

Va multumim pentru intelegere!

*Sursa: https://www.facebook.com/1MaiTuningFest/

Summary
Event
1 Mai Tuning Fest 2017
Location
Portul Turistic Mangalia, Portului,Mangalia,Constanta-905500
Starting on
2017-04-29
Ending on
2017-05-01
1 Mai Tuning Fest Mangalia 2017 - In perioada 29-30 aprilie -1 mai 2017, in Portul Turistic Mangalia , se va desfasura evenimentul auto ,,1Mai Tuning Fest’’ devenit deja un festival cu traditie adunand la un loc in fiecare an cele mai interesante proiecte de tuning si car audio.

Leave a Reply

 • Cu "Dragonul" pe Marea Neagră

  Cu "Dragonul" pe Marea Neagră

  by on 24 iunie 2012 - 2 Comments

  Deşi Mangalia este mai rar aleasă ca destinaţie de vacanţă decât staţiunile de la Marea Neagră, micul oraş are plaje curate şi un port turistic fermecător. Cormoranii îi însoţesc pe turişti în plimbările de pe ţărm, iar pe apă, locul lor este luat de meduze mari care se ivesc printre valuri. De 13 ani, Ion […]

 • Cu Vaporasul pe Marea Neagra

  by on 3 iulie 2016 - 0 Comments

  Cu Vaporasul pe Marea Neagra Si daca vi la mare si nu te plimbi macar o data cu vaporasul e ca si cum nu ai fost la mare, e ca si cum ai merge la munte fara sa urci pe munte! Plimbarile cu vaporasul pe mare, unduirea pe valuri reprezinta o alternativa de relaxare pentru […]

 • Cazare Mangalia Saturn IULIE 2017

  by on 11 iulie 2017 - 0 Comments

  Cazare Mangalia Saturn IULIE 2017 Oferta cazare Mangalia Saturn: Rezervări la Telefon: 0748.881.847 Cazare Mangalia la Case – camere cu și fără baie proprie la casa. Cazare Mangalia Garsoniera la cheie. Cazare Mangalia Apartamente 2, 3 și 4 camere la cheie. Cazare Mangalia la Vile – camere cu și fără baie proprie la Vile. *Pentru […]

 • Callatis Mangalia, Pangalia sau ”cea mai frumoasa”

  by on 18 aprilie 2013 - 1 Comments

  Prima mentionare a Mangaliei este facuta in 1593, de catre Paolo Giorgi sub numele de Mankalia si deriva din Pangalia sau Pancalia, echivalentul in greaca bizantina pentru “Callatis” din greaca clasica, tradus prin “cea frumoasa”. Callatis – povestea unei cetati Fie ca s-a numit Cerbatis sau Acervatis, Callatis, Pangalia, Mankalia sau Mangalia, pozitionarea geografica a […]

 • Cazare Mangalia Saturn August 2018

  by on 1 august 2018 - 0 Comments

  Cazare Mangalia Saturn August 2018 – OFERTA ZILEI! Oferta cazare Mangalia Saturn: Rezervări la Telefon: 0748.881.847. *Toate locațiile sunt aproape de Plajă. De la 2-3 minute și în la 10 minute de mers pe jos la pas de vacanță. *Prețurile oscilează în funcție de numărul de persoane și numărul de nopți de cazare. Cazare Mangalia […]

Fi prietenul nostru pe Facebook!

Oferte Cazare Mangalia
Cazare Mangalia

» Cazare Mangalia 2019 » Apartamente » Case » Garsoniere » Pensiuni » Vile » Particulari Mangalia » Cazare Litoral » Cazare la Mare » Cazare Saturn»