Bun venit, visitor! [ Logare

Liga Naţională de Baby şi Minibaschet Mangalia 2017

Agrement Mangalia 17 iunie 2017

Liga Naţională de Baby şi Minibaschet Mangalia 2017

Federaţia Română de Baschet şi Primăria municipiului Mangalia organizează, pentru al treilea an consecutiv, Liga Naţională de Baby şi Minibaschet „Banca Transilvania”.

Evenimentul sportiv se va desfăşura, în perioada 18 iunie – 8 iulie, la Mangalia şi va reuni la startul competiţiei peste 5000 de copii, respectiv 400 de echipe din toată ţara.

Înainte de competiţiile propriu-zise, micii sportivi vor defila pe străzile Mangaliei, invitând turiştii şi localnicii să ia parte la eveniment. Prima defilare va avea loc duminică, 18 iunie, începând cu orele 18.00, pe traseul Club Nautic – Portul Turistic – Faleza Mangalia şi retur, următoarele manifestări similare fiind programate în zilele de 25 iunie şi 2 iulie.

Potrivit calendarului competiţional, meciurile vor începe, luni, 19 iunie, ora 08.00 şi vor continua zilnic, timp de trei săptămâni, până la finalul competiţiei. Vor avea loc patru campionate structurate în câte două categorii: masculin şi feminin pentru babybaschet (până la 10 ani), masculin şi feminin pentru minibaschet (până la 12 ani).

Competiţiile se vor desfăşura pe mai multe terenuri simultan, respectiv pe cele opt terenuri de sport din cadrul Liceului „Ion Bănescu”, şase terenuri ale Bazei Sportive „Pescăruş” şi un teren amenajat special cu această ocazie, în zona parcului Diana.

În fiecare zi de sâmbătă, din săptămânile de concurs, vor avea loc festivităţi de premiere, cei mici urmând să fie recompensaţi cu medalii, cupe şi diplome, precum şi cu tricouri oficiale ale competiţiei, etc.

2001 total views, 0 today

1 Mai Tuning Fest Mangalia 2017

Agrement Mangalia, Turism Mangalia 13 martie 2017

1 Mai Tuning Fest Mangalia 2017

Salutare tuturor iubitorilor de masini si motoare!

Si voua va curge benzina prin vene?
Atunci vino langa noi de 1Mai, la mareeee, in portul turistic Mangalia. Va asteptam sa participati la cel mai incendiar festival auto!

1 Mai Tuning Fest Mangalia 2017

Cand? – In perioada 29-30 aprilie -1 mai 2017.

Unde? – In Portul Turistic Mangalia.

Ce va fi? – Nebunieee! Se va desfasura evenimentul auto ,,1Mai Tuning Fest Mangalia 2017’’.

Acest eveniment a devenit deja un festival cu traditie. Adunam la un loc in fiecare an cele mai interesante proiecte de tuning si car audio.

Va invitam alaturi de noi sa petreceti un weekend plin de distractie, voie buna si masini superbe. Locatia este inedita si completeaza imaginea unui concediu.

Va vom incanta cu: – expozitie tuning auto si masini prezente din mai multe judete ale tarii.  Concurs car audio, firme expozante din domeniul auto/tuning si standuri de prezentare.

Vom premia urmatoarele categorii: Best Car Of The Show, Best Import Exterior, Best Custom Exterior, Best Autohtona, Best Interior. Best Rims, Best Oldtimer, Best Youngtimer, Best Club Display, Best Rat Look, Best AirRide, Best Static fitment, Best AirRide fitment. Best Airbrush, Best Paint, Best DemoCar, Best OEM++, Best Engine, Best Trunk setup, Best JDM, Best Engine Bay, Best Exotic. Categorie speciala pentru marca VW si BMW.

INSCRIERI:

Inscrierile se fac la fel ca si in anii trecuti pe adresa: inscrieri1maituningfest@yahoo.com
* inscrierea trebuie sa contina fotografii cat mai recente cu masina;
*inscrierile fara nume/prenume si date de contact (telefon)nu vor fi luate in considerare;
* raspunsurile la email-urile de inscriere le veti primi pana in data de 20 aprilie. 20 aprilie este si termenul limita de inscriere!

Va multumim pentru intelegere!

*Sursa: https://www.facebook.com/1MaiTuningFest/

3038 total views, 0 today

Cu Vaporasul pe Marea Neagra

Agrement Mangalia, Turism Mangalia 3 iulie 2016

Cu Vaporasul pe Marea Neagra

Photo0137Si daca vi la mare si nu te plimbi macar o data cu vaporasul e ca si cum nu ai fost la mare, e ca si cum ai merge la munte fara sa urci pe munte!

Plimbarile cu vaporasul pe mare, unduirea pe valuri reprezinta o alternativa de relaxare pentru cei care iubesc apa si soarele. Daca iubiti marea si va doriti sa o contemplati din larg spre tarm sau doar vreti sa evadati din caldura torida de pe plaja pentru a profita de racoarea de pe puntea unui vaporas, Statiunea Mangalia este locul cel mai potrivit de cazare, pentru ca se afla la distanta egala intre doua porturi turistice maritime ideale pentru o croaziera pe Marea Neagra: Portul Turistic Mangalia si Life Harbour din Lacul Limanu.

Daca va doriti o astfel de plimbare puteti opta pentru o plimbare de agrement organizata zilnic din Portul Turistic Mangalia sau o croaziera personalizata dupa dorintele dumneavoastra unde puteti alege intre pur si simplu sa faceti plaja pe apa, bai in largul mari sau la alegere sa vizitati diversele obiective turistice ale zonei(suna la: 0752.146.133 – Baltag Ion).

Incepand din acest an „Batranul Lup de Mare”, capitan cu acte in regula ce strabate Marea Neagra in lung si in lat de peste 16 ani cu Vaporasul Dragonul va ofera curse personalizate dupa dorintele dumneavoastra cu noul vaporas botezat „Festina Lente”  (suna la: 0752.146.133 – Baltag Ion)

O cursa pe Marea Neagra cu Vaporasul Dragonul costa doar 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti.

Cu Vaporasul „Festina Lente” se ofera croaziere personalizate cu ora(1, 2 sau 3 ore) plecarea se face din Portul Turistic Mangalia iar costurile sunt de 20 lei ora pentru copii si 30 lei ora pentru adulti la grupuri de minim 6 persoane iar la alegere puteti opta pentru:

 • Plaja pe apa si bai in largul marii
 • Portul Turistic Mangalia si Life Harbour din Lacul Limanu
 • Arsenalul Militar al Marinei Romane(ocazional Navele Militare ale Fortelor Nato din Marea Neagra)
 • Navele de protocol ce au apartinut Dictatorilor Ceausescu
 • Vedere panoramica a statiunilor de pe Litoralul Romanesc: Vama Veche, 2Mai, Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp si nu numai
 • Farul Genovez Mangalia
 • Portul comercial
 • Insula Pescarilor
 • Corabia scufundata
 • Santierul Naval de constructii nave noi si vapoarele mari
 • si multe altele sunati sa aflati la telefon: 0752.146.133 – Baltag Ion

7102 total views, 1 today

Doar la Mangalia partide de pescuit la volta cu barca

Agrement Mangalia, Turism Mangalia 19 iulie 2015

Doar la Mangalia Partide de pescuit la volta cu barca

De anul acesta doar in Statiunea Mangalia puteti participa la partide de pescuit pe barca cu motor(honda) pe Marea Neagra unde puteti prinde guvide, hanus, strunghil si alte specii de peste..

Organizam partide de pescuit la volta cu barca in grupuri de 4 – 8 persoane(se pleaca cu minimum 4 persoane). Barca este motorizata si suficient de rapida.

Programarile se fac telefonic la 0752.146.133 – Dl. Ion Baltag

Tarife: Costul partidei de pescuit este de doar 50 roni/persoana iar in tariful de inchiriere este inclusa momeala speciala si volta(undita) cu care veti pescuit pe toata durata partidei.

Durata: Se pleaca la 5-6 dimineata si se revine la ora 9-10(aproximativ 3 ore)

Pentru doritori organizam plimbari sau curse mai lungi iar in functie de preferinte puteti vizita de pe apa:

 • Portul Turistic Mangalia si Portul Turistic Limanu
 • Santierul Naval Mangalia si navele mari(de la 45.000 tdw pana la 70 000 tdw si portcontaniere de la 1.000 pana la 4.500 TEU)
 • Corabia scufundata si arsenalul Marinei Militare
 • Insula Pescarilor
 • Orasul antic de sub Marea Neagra si biserica inghitita de ape

Programarile se fac telefonic la 0752.146.133 – Dl. Ion Baltag

Partide de pescuit cu barca la mangalia

Partide de pescuit cu barca la mangalia

3850 total views, 2 today

Paradis Land, cel mai mare parc de aventură din ţară, inaugurat la Neptun

Agrement Mangalia, Turism Mangalia 9 iunie 2015

Amplasat în pădurea Comorova din staţiunea Neptun, pe o suprafaţă de două hectare, Paradis Land, cel mai mare parc de aventură din ţară, a atras deja peste 10.000 de localnici şi, mai ales, turişti aflaţi în vacanţă în sudul litoralului.

Paradis Land Neptun

Paradis Land Neptun

Proiectul parculului de distracţii a fost sprijinit de primăria Mangalia. Investiţia, în valoare de peste 300.000 de euro, cuprinde trasee de diferite grade de dificultate. Cele mai uşoare sunt traseele marcate cu alb iar cele mai grele, aflate la înălţimi de 10-12 metri, sunt marcate cu roşu şi negru. Există şi un traseu special pentru tiroliene, în lungime de 1200 de metri, precum şi un panou de căţărare cu diferite grade de dificultate. „În acest moment este cel mai mare parc de gen din ţară pentru că are 14 trasee şi aproape 200 de ateliere. Dacă vorbim de parc de aventură. Există un număr de jocuri adaptabile la faţa locului, depinde de distanţa şi grosimea copacilor”, explică Aurelian Marin, administratorul Paradis Land.

Parcul de aventuri din Neptun va funcţiona timp de 10 luni pe an, fiind vizitat până acum de 10.000 de turişti, mai ales copii. Investitorii mizează pe prezenţa a 50.000 de turişti în acest an. Pe lângă micuţii care stau căţăraţi în pomi, parcul este plin şi cu adulţi care au fugit de la plajă „pentru a gusta aventura”. Cu toţii primesc echipamente, nişte hamuri tip body, se face instructaj de 10 minute, se detaliază paşii pe care trebuie să-i facă în parc. Sunt sunt supravegheaţi, în permanenţă, şi îndrumaţi de 18 monitori, cu tricouri verzi. „Siguranţa, care este principala noastră preocupare, este de 100%. Orice risc este redus la zero. Îi verificăm în permanenţă de la sol” spune şi Cosmin Stanciu, celălalt asociat.

Pădurea Comorova, din Neptun-Olimp, are 400 de hectare. „Niciun copac nu a fost tăiat pentru amplasarea acestui parc de aventură” spune primarul Mangaliei, Cristian Radu. Paradis Land este o investiţie de 300.000 de euro, terenul fiind concesionat pe 49 de ani.  Primarul spune că în perioada următoare va fi inaugurat şi un traseu de 13 kilometri, prin pădure, pentru biciclişti. „Nu se va distrugenimic, vom  creea mult mai multe zone verzi în staţiunile pe care le administrează Mangalia. Interesul nostru este, tot ce este construit în staţiunile din sudul litoralului să fie pus în valoare, după care să ne mai gândim dacă se va mai construi ceva”, a declarat primarul Cristian Radu, la inaugurarea oficială a parcului de aventură.

Sursa: evz.ro

2006 total views, 0 today

Cu „Dragonul” pe Marea Neagră

Agrement Mangalia, Turism Mangalia 24 iunie 2012

Cu "Dragonul" pe Marea Neagră

Deşi Mangalia este mai rar aleasă ca destinaţie de vacanţă decât staţiunile de la Marea Neagră, micul oraş are plaje curate şi un port turistic fermecător. Cormoranii îi însoţesc pe turişti în plimbările de pe ţărm, iar pe apă, locul lor este luat de meduze mari care se ivesc printre valuri.

De 13 ani, Ion Baltag plimbă turiştii din Neptun şi Mangalia pe Marea Neagră, la bordul vaporaşului său, denumit „Dragonul”.
Vasul, cu un cap verde de balaur la prova şi cu o coadă răsucită la pupa, este deliciul copiilor care aleargă pe punte, se apleacă peste bord şi se urcă pe cabină, spre disperarea părinţilor.

„Sunt marinar de la 18 ani”, povesteşte Baltag. După ce a terminat Şcoala de Ofiţeri de Marină din Constanţa, a fost comandant de navă la Cercetări Hidrologice, iar apoi a lucrat pe un vas de pescuit industrial.

Tarife si Telefon contact Vaporasul Dragonul

Tarife si Telefon contact Vaporasul Dragonul

Acum, la 51 de ani, îi plimbă pe turişti timp de o jumătate de oră, cu „Dragonul”. Vasul vesel, vopsit în galben, verde, alb şi portocaliu, este construit în totalitate de el. După ce a cumpărat coca şi a montat motorul, a făcut puntea şi cabina din lemn.

Nota admin:  In acest an(2012), Dl. Ion Baltag face curse cu Vaporasul „Dragonul” doar din Mangalia si poate fi gasit la Marina Mangalia – Portul Turistic – Langa Scena Festivalului Callatis Mangalia.  Pentru grupuri mai mari de 10 persoane ofera reducere de 10% Pentru detalii si programari puteti suna laTel: 0752.146.133

„Am vrut să fac o sculptură în prova, să fie atractivă”, povesteşte fostul comandant de navă despre cum i-a venit ideea dragonului. „Am luat bucăţi de tei ca să pot să le sculptez. Am vrut să fac o sirenă, o fată. Dar bucata de lemn era arcuită şi nu ştiam ce să fac. La urmă mi-a venit asta în cap: să fac dragonul”.

În afară de capete fioroase de balauri, Baltag pictează şi icoane, troiţe şi biserici: „Am patru biserici pictate”, spune el. „Una în Giurgiu, iar aici în judeţ am trei, la Vârtop, 2 mai şi Movila Verde”.

Înainte de a se face marinar, a studiat sculptura şi pictura la Şcoala de Arte Populare. Baltag nu poate face o ierarhie între cele două pasiuni ale sale: „Se completează una pe alta. Numai de una te saturi. Aşa, când faci o schimbare, e altceva”.

Pe Ion Baltag îl puteţi întâlni în timpul zilei la Neptun, iar seara în Mangalia, unde „Dragonul” acostează la un ponton, lângă Poliţia de Frontieră.

Sursa: Evz.ro

Nota admin:  In acest an(2012), Dl. Ion Baltag face curse cu Vaporasul „Dragonul” doar din Mangalia si poate fi gasit la Marina Mangalia – Portul Turistic – Langa Scena Festivalului Callatis Mangalia.  Pentru grupuri mai mari de 10 persoane ofera reducere de 10% Pentru detalii si programari puteti suna laTel: 0752.146.133

7672 total views, 2 today

 • Cu "Dragonul" pe Marea Neagră

  Cu "Dragonul" pe Marea Neagră

  by on 24 iunie 2012 - 2 Comments

  Deşi Mangalia este mai rar aleasă ca destinaţie de vacanţă decât staţiunile de la Marea Neagră, micul oraş are plaje curate şi un port turistic fermecător. Cormoranii îi însoţesc pe turişti în plimbările de pe ţărm, iar pe apă, locul lor este luat de meduze mari care se ivesc printre valuri. De 13 ani, Ion […]

 • Cu Vaporasul pe Marea Neagra

  by on 3 iulie 2016 - 0 Comments

  Cu Vaporasul pe Marea Neagra Si daca vi la mare si nu te plimbi macar o data cu vaporasul e ca si cum nu ai fost la mare, e ca si cum ai merge la munte fara sa urci pe munte! Plimbarile cu vaporasul pe mare, unduirea pe valuri reprezinta o alternativa de relaxare pentru […]

 • Cazare Mangalia Saturn IULIE 2017

  by on 11 iulie 2017 - 0 Comments

  Cazare Mangalia Saturn IULIE 2017 Oferta cazare Mangalia Saturn: Rezervări la Telefon: 0748.881.847 Cazare Mangalia la Case – camere cu și fără baie proprie la casa. Cazare Mangalia Garsoniera la cheie. Cazare Mangalia Apartamente 2, 3 și 4 camere la cheie. Cazare Mangalia la Vile – camere cu și fără baie proprie la Vile. *Pentru […]

 • Callatis Mangalia, Pangalia sau ”cea mai frumoasa”

  by on 18 aprilie 2013 - 1 Comments

  Prima mentionare a Mangaliei este facuta in 1593, de catre Paolo Giorgi sub numele de Mankalia si deriva din Pangalia sau Pancalia, echivalentul in greaca bizantina pentru “Callatis” din greaca clasica, tradus prin “cea frumoasa”. Callatis – povestea unei cetati Fie ca s-a numit Cerbatis sau Acervatis, Callatis, Pangalia, Mankalia sau Mangalia, pozitionarea geografica a […]

 • Cazare Mangalia Saturn August 2018

  by on 1 august 2018 - 0 Comments

  Cazare Mangalia Saturn August 2018 – OFERTA ZILEI! Oferta cazare Mangalia Saturn: Rezervări la Telefon: 0748.881.847. *Toate locațiile sunt aproape de Plajă. De la 2-3 minute și în la 10 minute de mers pe jos la pas de vacanță. *Prețurile oscilează în funcție de numărul de persoane și numărul de nopți de cazare. Cazare Mangalia […]

Fi prietenul nostru pe Facebook!

Oferte Cazare Mangalia
Cazare Mangalia

» Cazare Mangalia 2019 » Apartamente » Case » Garsoniere » Pensiuni » Vile » Particulari Mangalia » Cazare Litoral » Cazare la Mare » Cazare Saturn»